[ notes ehses ] how to be creative

How to be creative ( source : pinterest )

1. Wake up earlier. The extra time provides you the ability to do things like : meditate / workout / write journal. All things that help set the rest of your day up

2. Escape your comfort zone

3. Write something peculiar. Random. This exercise will help your brain make unusual connections, which help creative ideas surface

4. Take a walk when you get stuck. To spark your team creativity, consider holding walking meetings, that way you and your team can get some exersice while also getting the creatove juices flowing

5. Take some time off from work. It can enhance creativity.

🎈🎈🎈🎈🎈

Notes Ehses : ini isi notes hp gw sejak entah kapan, tentang segala hal random yang inspiring, yang gw suka.

Ditulisnya emang cuma intisarinya aja sih karna kebutuhannya emang disitu doang.

Dan tadinya mo disimpen sendiri aja, lama-lama pengen share juga ah ke anak-anak gw kelak.

Juga kali aja ada yang bisa terinspirasi dari notes ini.

🎈🎈🎈

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s